top of page
Vyhledat

Jaké možnosti nabízí dotyková pokladna s pokladním softwarem CONTO?

Aktualizováno: 16. 2. 2023

Pokladní software CONTO vznikl v roce 2009 jako ryze český produkt. Tento software vyvinula společnost CONSULTA BÜROTECHNIK s.r.o. sídlící ve Vyškově. Software CONTO již používá více jak 6000 uživatelů z celé České republiky.


Jaké možnosti má tento pokladní sw?


Pokladní sw má tu výhodu, že může růst společně s vašim podnikáním. Tento software lze koupit v základním modulu a postupně jej o další moduly a funkce rozšiřovat. Lze jej využít jak v malé maloobchodní prodejně, tak i v síti provozoven. Tento český software má také modul restauračních funkcí, takže jej lze využít i v restauračním provozu. Lze na něm načíst mapy stolů, či k němu připojit mobilního číšníka také se sw CONTO. Mimo jiné je schopen napojení na extérní skladový software (SW Obchodník). Je jedinečný tím, že na jedné pokladně je možnost prodeje až 8 samostatných firem s různými IČ najednou.





Jak vypadá samotný prodej na dotykové pokladně?


Prodejní displej základní obrazovky tohoto softwaru je rozdělen do 3 částí. Prví část obsahuje seznam položek na účtu zákazníka, druhá část zobrazuje stavový displej a v třetí nejbarevnější části je zobrazena dotyková plně nastavitelná klávesnice. V prodejní části naleznete funkce účtování položek, platby, závěrky a veškeré další operace spojené s prodejem. Díky možnostem nastavení uživatelského prostředí se dá sw CONTO nastavit na míru každému zákazníkovi (velikost tlačítek, barevnost, obrázky).


Jak jednoduše zadat položku prodeje?


Položku je možno zadat na této pokladně hned několika způsoby. Jedním ze základních způsobů je vybrat konkrétní předdefinovanou klávesu, nebo zadat položku částkou. Další z možností je vyhledat danou položku k prodeji v seznamu položek. V neposlední řadě můžeme položku prodeje naskenovat skenerem čárových kódů, nebo ji zvážit na připojené obchodní váze.



Co vše můžeme k tomuto pokladnímu sw připojit?


K tomuto softwaru je možno připojit velké množství doplňků pokladního systému. Mezi základní doplňky patří pokladní zásuvka, tiskárna účtenek, čtečka čárových kódů, zákaznický displej, obchodní váha, či extérní klávesnice. Pokud byste ale chtěli k tomuto sw připojit například mobilního číšníka, čí bankovní terminál, nebude to žádný problém. CONTO dokáže generovat dárkové karty, slevové kupóny, poradí si s vedením skladu, průvodcem platbou (karta, stravenka, hotovost, různé měny).


Pokud vás tento sw zaujal, není nic jednoduššího, než si jej na měsíc vyzkoušet na vašem PC díky DEMO verzi ZDARMA!



34 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page