top of page
Vyhledat

Upgrade pokladen v pekárnách LOMNÁ s.r.o.

Aktualizováno: 17. 2. 2023

Je to již mnoho let, co jsme do sítě pekáren LOMNÁ s.r.o. dodali první pokladny. Postupem času se pokladny díky informačnímu softwaru OBCHODNÍK spojili v jeden ucelený pokladní systém. Po této změně, si pekárna LOMNÁ mohla mimo jiné vést přesnou evidenci skladu. Měla přehled o všem, co se na jejich prodejnách prodalo, i o tom, jaké zboží musí do jednotlivých pekáren dodat, aby si měl zákazník neustále z čeho vybírat.



Jak šel čas, tlačítkové pokladny QUORION bylo třeba modernizovat. I když naši technici umí opravit jakoukoli závadu u těchto pokladen, je pravdou, že moderní doba si žádá moderní řešení.

Proto se vedení společnosti, po několika schůzkách, návrzích a konzultacích s námi rozhodlo, že pokladny rovnou vymění. A to za dotykové designové pokladny EUROTOUCH s pokladním softwarem CONTO.

Jelikož se jedná o český pokladní software je velmi jednoduché se s ním naučit pracovat.


Dotyková pokladna (oproti té tlačítkové) má řadu výhod:


1. Jednodušší ovládání

2. Více funkcí

3. Větší možnosti nastavení

4. Jednoduchou údržbu

5. Více možností připojení doplňků pokladního systému

6. Úpravy a opravy systému je možno provést na dálku

7. Lze ji využít i jako PC



V již zmiňovaném pekařství LOMNÁ s.r.o. jsme k dotykovým pokladnám dodali také bezdrátovou myš i klávesnici, LCD alfanumerický zákaznický displej, pokladní zásuvku CLUX 420 a také náhradní zdroj Fortron UPS FP600.

Díky našim zkušenostem jsme pokladnu nastavili přesně na míru personálu pekařství a také jim provádíme pravidelný, ale i jednorázový servis pokladen - dle požadavků zákazníka.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page