top of page
Vyhledat

Kompletní pokladní systém pro Zvičínské uzeniny

Aktualizováno: 29. 1.

Zvíčínské uzeniny a lahůdky jsou firmou s dlouhodobou tradicí ve výrobě uzenin a lahůdek. Jejich výrobky můžete zakoupit v řadě prodejen nejen v „rodné“  oblasti Podkrkonoší. Své produkty nabízejí také ve svých firemních prodejnách v Hradci Králové a Dvoře Králové, kde provozují kromě klasických prodejen i úseky rychlého občerstvení ve formě bufetových provozů.

 

Na počátku roku 2024 jsme instalovali na těchto prodejnách pokladní systém Obchodník, umožňující sledování hospodaření jednotlivých prodejen a maloobchodní sítě firmy jako celku. Na pokladních místech jsou umístěny váhopokladny Mettler Toledo a to typ FreshBase, vyznačující se robustním a odolným provedením, spolehlivým dotykovým displejem a pokladním software umožňujícím souběžné otevření více účtů a také plovoucí účty. Váhopokladny FreshBase lze také využívat při evidenci inventurních soupisů, věrnostních zákaznických karet a online náhledů na tržby a prodeje. Pokladní systém Obchodník umožňuje vedení skladových zásob jednotlivých prodejen, tisk cenovek, statistiky tržeb a prodejů, provádění inventur a další funkce.

 

Váhopokladna  Mettler Toledo

Souběžně s instalací pokladního systému Obchodník jsme na prodejnách instalovali systém WebReklamy, který je tvořen jednak reklamními panely umístěnými na prodejnách, na kterých „běží“ reklamní kampaně a součástí systému je webová aplikace, která umožňuje řízení zobrazování reklamních kampaní na jednotlivých panelech, plánování kampaní dopředu, tvorbu kampaní z videí, fotek a textů. Veškerá příprava a provoz reklamních kampaní lze provádět bez nutnosti spoluúčasti personálu prodejen tj. nejčastěji se tak děje z centrály firmy.  V případě Zvíčinských uzenin a lahůdek jsou panely na prodejnách využívány pro PR firmy, aktuální nabídky zboží v akcích, informace o otevírací době  apod. V úsecích rychlého občerstvení slouží panely k zobrazení aktuální nabídky jídel a nápojů. Obsluha má možnost pomocí mobilní aplikace v telefonu jednoduše a rychle upravovat nabídku jídel a nápojů dle aktuálního stavu.

 

V případě zájmu o bližší informace – nás kontaktujte na pokladny@hcv.cz





26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page