top of page
Vyhledat

5 tipů jak zrychlit prodej

Aktualizováno: 22. 12. 2021

Chcete mít rychlejší prodeje a vydělat tak ve stejném čase více peněz? Není nic jednoduššího, než si upravit pokladní systém na míru právě Vám.


1. Nastavte si rychlé tlačítka u pokladny


Máte u sebe v provozovně nejprodávanější zboží? Prodáte jej několikrát denně? Nastavte si tedy na své pokladně rychlé tlačítko přímo na prodej daného zboží. Pod tlačítkem můžete mít i skupinu zboží. Rychlá tlačítka se dají nastavit jak u tlačítkové registrační pokladny, tak i na dálku u pokladny dotykové.


2. Prodávejte pomocí čárových kódů


Prodáváte balené zboží? Pořiďte si skener čárových kódů. Prodej pak bude rychlý a přesný. Přesně budete vědět jaké zboží jste prodali.


3. Zaveďte platbu kartou


Nejrychlejší, hygieničtější a v poslední době i nejvyhledávanější způsob úhrady je platba kartou. Zákazník nemusí přemýšlet nad tím, kolik peněz v hotovosti má u sebe a dle statistik také v danou chvíli utratí více, než kdyby byl limitován hotovostí.


4. Vypněte si u pokladny EET


Ano, do konce roku 2022 není zákonná povinnost odesílat své tržby na portál EET. Proto je vhodné vypnout si EET u své pokladny. Prodej se zrychlí, účtenky se zkrátí.


5. Pořiďte si i mobilní pokladnu


Pořízením mobilní pokladny - "mobilního číšníka", i když neprovozujete restauraci je ideálním řešením. Máte velký obchod, zahradnictví, nebo chodíte často se zákazníky do skladu? Pořiďte si mobilní pokladnu, která komunikuje s hlavní pokladnou v obchodě. Platba může proběhnout jak na mobilní pokladně, tak i na pokladně v provozovně.



Pro přesné řešení nás neváhejte kontaktovat! Rádi Vám bezplatně poradíme a dáme užitečné tipy, jak zrychlit prodej přímo pro Vaši provozovnu.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page