top of page
Vyhledat

Bez čeho se neobejde prodejna masa, uzenin a lahůdek?

Aktualizováno: 5. 4. 2023

Software Obchodník a Váhopokladna FreshBase značky Mettler Toledo je vybavení, bez kterého se prodejna masa, uzenin a lahůdek obejde jen těžko. Proto se firma Sanytrák rozhodla tyto produkty pořídit a zefektivnit tak prodej ve svých provozovnách. Firma Sanytrák vznikla již koncem osmdesátých let. Z „domácí“ výroby klobás dokázal zakladatel pan Sanytrák vybudovat firmu, která nabízí téměř kompletní sortiment surovin pro gastronomii a zásobuje provozovny veřejného stravování v širokém okolí.



Největší výhodou váhopokladen značky Mettler Toledo je úspora místa, díky spojení dvou zařízení v jedno má obsluha na pultu více místa pro manipulaci se zbožím. Váhopokladna FreshBase zaručuje přesné a rychlé prodeje, dále disponuje velkým dotykovým displejem, na kterém lze odbavit více zákazníků najednou.


Výhody váhopokladen

- Robustní a odolná konstrukce

- Velká vážicí plocha

- Velký zákaznický displej

- Připojení snímače čárových kódů

- Připojení bankovních terminálů s automatickým ověřením platby

- Souběžné odbavení více zákazníků

- Plovoucí účty

- Prodej pomocí PLU/čárového kódu/výběrem ze skupin

- Prodej pomocí rychlých kláves



Software Obchodník ocení majitelé maloobchodních prodejen, kteří mají rádi vše pod kontrolou. SW Obchodník umožňuje sledovat stavy zásob, hospodaření jednotlivých prodejen, dále přináší okamžitý přehled o tržbách a prodejích. Na základě těchto informací je pro majitele jednodušší plánovat další vývoj a hospodaření prodejny.


V případě zájmu o podobné řešení, nás kontaktujte na níže uvedeném tel. čísle, nebo pomocí kontaktního formuláře.


Tel.: 734 576 577


49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page