top of page
Vyhledat

Chcete si otevřít novou prodejnu a váháte jakou pokladnu si vybrat?

Aktualizováno: 22. 12. 2021

Do nově otevřené prodejny je potřeba si pořídit i pokladní systém. Mít vlastní pokladnu znamená mít přehled o svém podniku.

Pokud bude Váš business založen na prodeji více jak 40 položek, je vhodné pořídit si pokladnu, která bude mít nadefinované nejprodávanější zboží, nebo bude možno na pokladně prodávat pomocí tzv. PLU (kódů zboží). Ke každému produktu přiřadíte originální číselný kód.

Poté nebudete prodávat "finančně" - podle ceny, ale zadáte do pokladny kód zboží. Pokladna Vám automaticky vygeneruje název a cenu zboží na účtenku a co je nejdůležitější odečte ji ze skladu. Pokud tedy připojíte svou pokladnu na skladový SW Obchodník.


Pokladny, které jsou připraveny pro prodej pomocí PLU nabízíme jak tlačítkové od zn. QUORION, tak i dotykové s pokladním SW CONTO.


U dotykových pokladen je ta výhoda, že si můžete vybrat jejich design, velikost, stupeň odolnosti (krytí IP), můžete u pokladny do budoucna rozšiřovat její funkce a hlavně se servis u těchto pokladen dá provést na dálku, takže je případná oprava / úprava velmi snadná, rychlá a méně nákladná.



SW Obchodník je velkým pomocníkem nejen při kontrole a vedení skladu, ale také při tisku účtenek, cenovek, dárkových poukazů, při inventuře a při přecenění zboží, atd. SW Obchodník nabízí mnohé využití a jelikož jsme jeho tvůrci, můžeme jej každému uživateli upravit na míru.





K pokladnímu systému do nové provozovny doporučujeme pořídit bankovní terminál připojený k pokladně. Pokud je bankovní terminál připojen k pokladně je prodej jednodušší a přesnější. Obsluha se vyvaruje zbytečných chyb, jelikož se informace o výši ceny automaticky načte na bankovní terminál. Není tedy zapotřebí zadávat cenu na terminál ručně (dvakrát). Pokud při placení nedojde ke stažení peněz z karty zákazníka, bankovní terminál automaticky nahlásí pokladně "neuhrazeno" a pokladna účtenku neuzavře - nevytiskne.



Mezi další komponenty pokladního systému patří beze sporu skener čárových kódů, váha

pokladní klávesnice, tiskárna účtenek, mobilní pokladna / mobilní číšník, tiskárna objednávek v kuchyni, etiketovací tiskárna, či další připojená pokladna.


Je vhodné mít pokladní systém jako celek upraven dle požadavků a potřeb uživatele.

Proto doporučujeme konzultaci s našimi profesionály, kteří se prodejem a servisem pokladen zabývají již řadu let.


Neváhejte a domluvte si s námi nezávaznou informativní schůzku, kde Vám poradíme a Vy si budete moci práci na pokladnách vyzkoušet, nebo Vám rádi nainstalujeme tzv. DEMO verzi k vyzkoušení.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page