top of page
Vyhledat

Modernizace pokladního systému pro kolibu FOJTKA v Hutisku Solanci

Počátky koliby Fojtka sahají až do roku 1621. Návštěvníka zde kromě kvalitního a poctivého jídla potěší i historický interiér a exteriér, ochotný personál a rodinná atmosféra. Bylo pro nás velkým potěšením nasadit do tohoto historického prostředí moderní řešení pokladního systému a provést výměnu původního pokladního systému Qtouch za nový pokladní systém CONTO.




Nové řešení pokladny CONTO umožňuje kromě tisku objednávek na kuchyňské tiskárně i připojení mobilního číšníka, který je využíván pro přijímání objednávek jídel a nápojů na venkovním posezení. Dotyková pokladna umožňuje propojení na program Obchodní v cloudovém režimu. Díky programu Obchodník je možné sledovat stav zásob, prodejnost, vyhodnocovat hospodaření a díky tomu efektivněji plánovat nákupy zásob a připravovat novinky v nabídce apod.




Mobilní číšník usnadní a urychlí obsluhu i platby jak v restauraci, tak i na venkovním posezení. Terminál Sunmi V1S s Androidem, 5,5" displejem a 58 mm termotiskárnou v kombinaci s uživatelsky přívětivou aplikací Conto Order je spolehlivým partnerem pro zefektivnění práce obsluhy. Umožňuje obsluze objednávat a platit přímo u stolu. Set obsahuje terminál Sunmi s tiskárnou, licenci Conto Order a pouzdro na opasek.


Pozor žádné měsíční poplatky!!!



Pro pokrytí venkovního prostoru signálem WiFi je využit Access Point UBNT UniFi AP AC PRO 2,4GHz/5GHz ve voděodolném provedení, jehož anténní systém obsahuje tři dualband 3 dBi antény s dosahem do vzdálenosti až 122 metrů. Připojen na interní počítačovou síť je pomocí ethernet kabelu, který je využíván také pro napájení Access Pointu.


Pokud uvažujete o podobném řešení pro Vaši restauraci, neváhejte nás kontaktovat:


telefon: +420 605 253 486



40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page