top of page
Vyhledat

Od 1.1.2023 končí povinnost EET

Protože končí povinnost elektronické evidence tržeb, je potřeba zkontrolovat, zda jste na to připraveni. S příchodem nového roku servery finanční správy již nebudou zajišťovat EET komunikaci. To pro vás může znamenat omezení používání vašich pokladen (některé typy pokladny mohou být zcela nefunkční, jiné budou funkční, ale v omezeném režimu). Vaše pokladna ovšem může přestat fungovat i před koncem roku, může se to stát kvůli ukončení platnosti certifikátu EET. Rádi Vám pomůžeme, abyste se těmto problémům vyhnuli.



Proč je nutné vypnout EET na pokladnách?


Vzhledem k tomu, že od 1.1.2023 již pokladny nebudu moct provádět EET komunikace se servery Finanční správy, budou se (v případě nevypnuté EET komunikace na pokladnách) kumulovat neodeslané účtenky a po nějakém čase (různém dle typu pokladny) dojde ke zpomalení pokladny, přeplnění paměti pokladny a u některých typů pokladen k úplné nefunkčnosti.



Co s tím dělat?


Zkontrolujte si, zdali Vaše pokladna ještě stále posílá údaje na server Finanční správy.

Zkontrolujte si platnost Vašeho certifikátu EET, abyste předešli překvapení nefunkční pokladny ještě před 1.1.2023.

Pokud je Vaše pokladna stálé ještě „napojená“ na EET, případně se blíží konec platnosti certifikátu, kontaktujte nás, zajistíme odpojení Vaší pokladny od EET.



110 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page