top of page
Vyhledat

Neplaťte zbytečné poplatky za pokladnu!

Aktualizováno: 22. 12. 2021

Každý obchod, nebo prodejna má nějakou pokladnu. Jak na pokladně ušetřit? Je to velmi jednouché! Pokladnu si kupte! Ze zkušeností víme, že na startu podnikání je jednodušší a levnější si pokladnu pronajmout. Ale když si spočítáte celkovou cenu pronájmu a cenu nové pokladny, určitě je výhodnější si pokladnu zakoupit. Pokladna je pak jen Vaše, koupíte ji za jednorázový poplatek a je jen na Vás jak dlouho ji budete používat.

Například tlačítková pokladna QMP 18 stojí 6.744,- Kč bez DPH. Když k tomu připočítáme i práci našeho technika, který pro Vás na startu pokladnu nastaví, je to cca za 8.000,- Kč bez DPH.

To nám na rok vychází na 666,66 Kč bez DPH za měsíc!

A další roky už máte pokladnu zdarma. Třeba i dalších 10 let. Spočítejte si tedy dobře poplatky, které po Vás chtějí společnosti, které pokladny pronajímají. Můžete ušetřit hodně peněz, ale také hodně svého času! Nemusíte myslet na měsíční placení poplatků, ani si hlídat výši poplatků.


A co když s podnikáním skončíte? Co poté s pokladnou bude? Není nic jednoduššího, než ji poslat dál. Pokladna se dá přeprogramovat a tak ji může dále používat někdo jiný.


Z našich zkušeností víme, že při pravidelném placení pronájmu pokladny byste si stejnou pokladnu koupili za peníze, které zaplatíte do 3 let! Proto neplaťte zbytečné poplatky!


Dalšími výhodami vlastní pokladny je to, že si ji můžete nechat upravit na míru. V průběhu používání můžete dle potřeb pokladní systém rozšiřovat o pokladní doplňky jakou jsou:

- další pokladna připojená k hlavní pokladně

- váha propojená s hlavní pokladnou

- mobilní pokladna, která komunikuje s hlavní pokladnou

- dálkový přístup k pokladně (lze upravovat, přeceňovat a měnit položky v pokladně)

- vedení a evidence skladu, položek, tisk cenovek, etiket, poukazů, kusovník, aj.


Z nabídky pokladen, které si můžete zakoupit na www.novepokladny.cz si vybere opravdu každý. A pokud byste si snad s výběrem nevěděli rady, neváhejte kontaktovat naše prodejce, kteří doporučili pokladny již více jak 200 klientům.




33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page