top of page
Vyhledat

Instalace hotovostních automatů a pokladního systému pro Jatky Bučovice

Pokladní systém nové podnikové prodejny Jatek Bučovice v Neslovicích je tvořena dvěma hotovostními automaty Glory CI – 10, třemi váhopokladnami FreshBase značky Mettler Toledo a pokladní software Obchodník, který zajišťuje přehled o tržbách, hospodaření, stavu zásob a je díky němu možné předvídat a plánovat další vývoj firemních aktivit.



Jatky Bučovice jsou jedním z nejmodernějších a největších podniků svého druhu na území České republiky. Není proto divu, že se majitelé při zařizování podnikové prodejny v Neslovicích rozhodli pro jedno z nejmodernějších řešení v oblasti pokladních systémů. Řeč je právě o hotovostních automatech, které jsou napojeny na pokladní systém, a tak umí přesně přijímat i vydávat bankovky a mince. Nemůže se tedy stát, že by na konci dne chyběly, či přebývaly peníze.



Proč jsou hotovostní automaty to správné řešení pro řeznictví, ale i pro jiné prodejny?


Největší výhodou hotovostních automatů je, že obsluha nepřichází do styku s bankovkami a mincemi, což eliminuje různá hygienická rizika. Díky tomu, že prodavači už nemusejí manipulovat s penězi, nemusí si také neustále sundávat a znovu nandávat ochranné rukavice, které jsou nezbytné při prodeji potravin. Obsluha už není odpovědná za přijatou hotovost a odpadá také povinnost po směně peníze přepočítat. Díky všem těmto výhodám se stává prodej rychlejším a bezpečnějším a prodavači se mohou více času věnovat zákazníkům a ostatním povinnostem.


Přemýšlíte o podobném řešení? Rádi Vám poradíme!


telefon: +420 605 253 486



59 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page