top of page
Vyhledat

Umíme poradit řezníkům, jak vylepšit pokladní systém!

Aktualizováno: 5. 2.

Mnoho našich zákazníků můžeme najít mezi řezníky a uzenáři. Pokladní systémy dodáváme více jak 25 let a za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností, díky kterým jsme schopni perfektně odhadnout a uspokojit potřeby našich zákazníků. Další společnost, která se svěřila do naší péče, je řeznictví a uzenářství JS Tender s.r.o.



Firma JS Tender s.r.o. provozuje výrobnu a tři maloobchodní prodejny, které se nachází ve Voticích, Benešově a Bystřici. Nově instalovaný pokladní systém Obchodník v propojení na váhopokladny značky Mettler Toledo umožňuje vedení katalogů zboží (PLU) a ostatních souvisejících číselníků s aktualizací na váhopokladnách, vedení skladových zásob jednotlivých prodejen, roční/měsíční/denní přehledy prodejů PLU apod.


Tisk cenovek je prováděn pomocí sw modulu Obchodníka, kde velikost, vzhled a údaje na cenovkách jsou nastaveny pomocí tiskových šablon cenovek a cenovky tedy plně vyhovují legislativním požadavkům, jsou přehledné a pro zákazníky dobře čitelné.

Automatické provádění uzávěrek váhopokladen se záznamem do knihy tržeb s detailním přehledem až na úroveň jednotlivých účtenek včetně položek PLU přináší perfektní přehled o tom, co se děje na prodejnách.


Možnost evidence objednávek prodejen pro výrobu přímo na prodejně s online záznamem ve výrobně zjednodušuje a upřesňuje komunikaci mezi prodejnami a výrobnou.


Expediční pracoviště vybavené dotykovým počítačem s připojením můstkové a podlahové váhy zjednodušuje, zrychluje a hlavně zpřehledňuje tok zboží mezí výrobnou a prodejnami.



Nezbytným vybavením pro řeznictví a uzenářství, jsou váhopokladny, které jak už název napovídá, spojují váhu a pokladnu v jedno zařízení, které v prodejně šetří místo i čas obsluhy. Mezi největší výhody váhopokladen patří například souběžné vedení více účtů, plovoucí účty, nebo také automatické uzávěrky váhopokladen po zavírací době. Do provozoven byly instalovány váhopokladny Mettler Toledo v kombinaci typů: bC, FreshBase a FrshWay.


Plánujete si otevřít své vlastní řeznictví, nebo jinou maloobchodní prodejnu? Rádi Vám pomůžeme s výběrem a instalací pokladního systému!





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page