top of page
Vyhledat

Pokladní systém do Řeznictví Stejskal s.r.o.

Aktualizováno: 20. 3. 2023

V loňském roce jsme dodali pokladní systém do Řeznictví Setjskal s.r.o. v obci Chotěboř. Toto rodinné řeznictví bylo založeno v roce 1930 panem Stejskalem starším. Řeznictví v těchto letech fungovalo společně s hostincem. Řeznická profese se v této rodinně dědí z generace na generaci. A nyní je tato firma řízena bratry Františkem a Jaroslavem Stejskalem. Společnost Stejskal vytváří asi 150 druhů vlastních uzenářských výrobků. Používají se původní receptury, z nichž velká část pochází ještě z dob Františka Stejskala staršího.


Jaký pokladní systém jsme do prodejny řeznictví dodali?

Do prodejny naše společnost dodala váhopokladny značky Mettler Toledo UC. Používání váhopokladen v prodejnách maso – uzeniny má spousty výhod. Mezi hlavní patří hlavně to, že je prodej na těchto váhopokladnách rychlý a přesný. Prodávající nemusí přepisovat naváženou váhu do pokladny. Váha se automaticky zobrazí na zákaznickém displeji. Cena za navážené zboží je automaticky přepsána do účtenky. Mimo to se také přesná váha suroviny odepíše ze skladu. Na váhopokladně je možno vést více otevřených zákaznických účtů, přepínat prodávající, či pokud máte více váhopokladen, je zde možnost plovoucího účtu.



Vedení skladu v řeznictví

Za předpokladu, že si majitel vede skladovou evidenci se také z váhopokladny může automaticky odečítat ze skladu prodané zboží. Majitel tak má aktuální přehled o tom, jaké množství dané suroviny je právě na skladě. Za tímto účelem jsme do řeznictví dodali také náš skladový a informační sw Obchodník. Přímo komunikuje s váhopokladnou. Tato komunikace probíhá na obě strany. Tedy z váhy se informace o prodaných položkách posílají do Obchodníka. A z Obchodníka zase zaměstnanci mohou posílat informace do váhopokladny. Mezi nejvyužívanější typ této komunikace patří odesílání aktuálních katalogů zboží, či přecenění. Využívá se také pro rychlé a přesné inventury. V sw Obchodník také majitelé řeznictví rádi využívají možnost tvorby a tisku cenovek a etiket.




On-line přehled o tržbách a prodejích

Proto, aby měli majitelé aktuální informace o stavu zboží na prodejně a to on-line, mohou také využít naši mobilní aplikace Webtržby. Tuto aplikaci si jednoduše stáhnete do svého mobilního telefonu a každým okamžikem můžete mít aktuální přehled o prodaných položkách na jednotlivých provozovnách, ale i pokladnách. V této aplikaci najdete vyhodnocení, statistiky i grafy prodaného zboží. Tyto informace můžete vyhodnocovat jak denně, týdně, měsíčně, tak i ročně.


51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page