top of page
Vyhledat

Ski areál RALIŠKA

Aktualizováno: 22. 12. 2021

Do restaurace a penzionu U VAŇASŮ na Horní Bečvě, který se nachází ve SKI areálu RALIŠKA, jsme dodali nový dotykový pokladní systém.

Dotyková pokladna EUROTOUCH 715 s tiskárnou účtenek EPSON, bezdrátovou myší a klávesnicí pro rychlejší a snadnější úpravy na pokladně. V pokladně EUROTOUCH je nainstalován operační systém Windows a pokladní software CONTO STANDARD.



K pokladně EUROTOUCH lze do budoucna dodat mobilního číšníka, který bude přímo komunikovat s dotykovou pokladnou v restauraci. Používáním tohoto chytrého pomocníka ušetříte kroky svých zaměstnanců. Objednávky pak budou probíhat rychleji a na nic se jisto jistě nezapomene. Tento mobilní číšník totiž komunikuje i s tiskárnou objednávek v kuchyni, takže kuchař přesně ví, co má pro své kolegy na place přichystat. Mobilní číšníky nabízíme i s bankovním teminálem, a tak mohou platby proběhnout přímo u stolu zákazníka.



K pokladně lze do budoucna připojit i informační a skladový SW Obchodník, který za Vás pohlídá skladovou evidenci, vytiskne dárkové poukazy a pohlídá otevřené zakázky zákazníků nejen v penzionu.







41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page