top of page
Vyhledat

VÁHALA a spol. s r.o.

Aktualizováno: 3. 3. 2021



Příběh společnosti Váhala se začal psát v roce 1927, kdy její zakladatel Robert Váhala sbíral první řeznické zkušenosti. Do tajů výroby uzenin se nejprve dostal jako tovaryš v Novém Jičíně a následně svoji praxi rozšířil ve známé pražské řeznické firmě Hulata. Nenaučil se zde však pouze řeznickému řemeslu, ale také zřízení a vedení obchodu. Tyto cenné zkušenosti následně zúročil při založení své vlastní firmy v roce 1933.


Jeho malá firma začala prosperovat a získávala si stále nové a nové zákazníky.

Výroba byla obnovena roku 1993 a pan Váhala do ní zapojil i své potomky. Společně založili novou rodinnou firmu VÁHALA a spol. s r.o., výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků.

Originalita jednotlivých výrobků, obzvláště pak šunky, ale také kvalita a poctivá chuť zajišťují stále větší nárůst výroby. Od června roku 1998 se tím otevřely možnosti expandovat na nové trhy, především do Německa, Rakouska, Itálie a Maďarska. Denní produkce masných výrobků je dvacet pět tun a více, v obdobích, jako jsou Velikonoce či Vánoce, dosahuje denní produkce padesáti tun.



Jsme hrdí na to, že této významné společnosti dodáváme váhopokladny zn. Mettler Toledo a také náš informační systém Obchodník.





43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page