top of page
Vyhledat

Nechte se inspirovat zahradnictvím Žďárec a pořiďte si nový pokladní systém

Aktualizováno: 16. 1. 2023

Zahrada Žďárec má širokou nabídku produktů z oblasti zahradnictví. Nabízí nejen sazenice a květiny, ale také substráty, zahrádkářské potřeby či krmiva. Majitelé tohoto krásného zahradnictví nás oslovili, abychom jim nabídli pokladní systém, který by byl odolný a uměl by vést základní skladové hospodářství.

S pokladním systémem do zahradních center máme bohaté zkušenosti. V minulosti jsme dodali pokladny například do Zahradnictví Bálek, nebo do Zahradnictví na Číhalce.

Ze zkušeností tedy víme, že pokladna musí v zahradnictví vydržet extrémní podmínky, co se týká vlhkosti a prašnosti a výkyvům teplot. V provozu zahradnictví je velkou výhodou, když má pokladna funkci více otevřených zákaznických účtů najednou a také možnost připojení k pokladně mobilní pokladnu pro prodej venku.

Majitelé Zahrady Žďárec se rozhodli zakoupit z více nabízených pokladních systémů ten, který obsahoval repasovanou odolnou dotykovou pokladnu s novým pokladním softwarem CONTO. Pokladna je vybavena modulem SKLAD pro vedení skladu pouze v měrných jednotkách a to přímo na pokladně. K této pokladně si také pořídili skener pro rychlejší prodej kusového zboží a také obchodní váhu CAS.

Modernizujte i vy svůj pokladní systém. Urychlíte prodej, zpřesníte stavy zásob a v neposlední řadě také obsloužíte více zákazníků najednou.


Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat:

telefon: +420 605 253 486


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page