top of page
Vyhledat

Oslovte až 5x více zákazníků

Aktualizováno: 1. 3. 2023

Díky zkušenostem, které máme ze světa obchodu víme, jak to v prodejnách funguje. Máme obchodní partnery z různých odvětví, ať už se jedná o řezníky, zahradníky, pekaře, či maloobchodní prodejny. Zákazník dělá obchod a proto na trh přicházíme s novinkou. Pro všechny majitele obchodních prostor jsme schopni dodat REKLAMNÍ DISPLEJE!

Reklamní displej, který svou digitální reklamou zaujme až 5x více zákazníků. Více reklamních sdělení tak můžete umístit na jednom místě. Reklama je moderní, digitální, lákavá a aktuální. Díky naší aplikaci WEBREKLAMY, může jeden pracovník plánovat a zadávat reklamní kampaně do všech prodejen i reklamních panelů. Na panelech lze zobrazovat aktuální akční nabídky, slevy, výhodné koupě, otvírací dobu, kontakt na rozvoz, pozvánku na pořádané akce, menu board aj.


K vytvoření a zprovoznění reklamního displeje postačí:

  1. PC s připojení na internet

  2. vámi (námi) vytvořená reklama přímo dle vašich požadavků

  3. monitor umístěný kdekoli, kde je internetové připojení.


Ovládání aplikace a nastavení reklamní kampaně je velmi jednoduché a intuitivní. Reklamní monitory lze připojit k vašemu stávajícímu pokladnímu systému, takže nepotřebují samostatný minipočítač. Displeje lze umístit kamkoli v provozovně, ale i do výloh či do venkovních prostor.


Kampaně mohou být nastaveny tak, aby se měnily v průběhu dne, týdne. Mimo otvírací dobu lze zobrazovat aktuální informace a kontakty na provozovatele. Mluvíme zde o nekonečných možnostech, jak zákazníka zaujmout!


Napište nám a vyzkoušejte DEMO přístup k webové aplikaci WEBREKLAMY.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page