top of page
Vyhledat

Nevíte jak zásobovat prodejnu před Velikonocemi?

Aktualizováno: 16. 3. 2023

Správné naplánování zásob v prodejně je velmi náročné. Hlavně když se jedná o rychloobrátkové zboží jako je maso, pečivo, či mléčné výrobky. Nevíte si rady jak přesně naplánovat zásoby v obchodě před velikonočními svátky? Dobrým pomocníkem by pro vás mohla být naše mobilní aplikace WEBTRŽBY.



Aplikace WEBTRŽBY

Tuto mobilní aplikaci jsme vyvinuli společně s našimi dlouholetými zákazníky. Měli jsme nejednu poptávku, která se týkala sledování zásob. Ano, máme informační a skladový SW OBCHODNÍK, díky kterému lze také sledovat zásoby, přehledy prodejů a tržeb. Ale nejde to online. Na rozdíl od aplikace WEBTRŽBY. Je zde řeč o mobilní aplikaci, kterou si můžete stáhnou do svého chytrého telefonu. Nebo ji můžete používat díky internetovému připojení díky jakémukoli webovému prohlížeči.



Co tato aplikace nabízí?

Nabízí majitelům řeznictví, uzenářství, pekařství a dalších maloobchodů aktuální přehledy o tržbách jednotlivých provozoven a dokonce i jednotlivých pokladen. Webtržby ukazují statistiky prodaných položek na daných pokladnách, jejich ceny, prodeje v ks, kg, či celkové množství. Také je zde možný filtr datumu a času.




Jaké jsou výhody použití této aplikace v praxi?

Díky tomu, že se včas dozvíte, že na dané prodejně bylo vyprodáno určité zboží, můžete zboží včas doplnit. Také je zde archiv všech prodejů a statistik, takže můžete zpětně vyčíst, co a kolik čeho se prodalo třeba před Velikonocemi v loňském roce. Díky tomu můžete svůj obchod předzásobit vhodným množstvím potravin.

Máme také doplňující modul pro rozvozy například pekárenského zboží.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page