top of page
Vyhledat

Řeznictví ve Frýdku Místku

Znáte Frýdek Místek? Pokud ano, víte, že na náměstí Svobody 3 je řeznictví a uzenářství s polskými tradičními výrobky - firma SANSIB. A právě do této prodejny jsme dodali novou váhopokladnu značky Mettler Toledo FreshBase T. Díky této váhopokladně bude prodej rychlejší a přesnější. Hlavně díky velkému dotykovému displeji váhopokladny, na kterém si může obsluha nastavit třeba i rychlá tlačítka.



Váhopokladna má i další výhody. Mezi ty hlavní patří přesný prodej váženého zboží. Možnost více otevřených účtů, plovoucí účty mezi více váhopokladnami a v neposlední řadě také možnost komunikace s informačním a skladovým sw OBCHODNÍK. Díky tomuto softwaru se přecenění položek, či navádění nových položek prodeje stává velmi jednoduchým. Hlavně toto navádění nemusí zaměstnanec provádět složitě na váhopokladně, ale může vše evidovat na počítací v zázemí společnosti. A to bez nutnosti přerušení prodeje na pokladnách.



Váhopokladna disponuje velmi velkým zákaznickým displejem, kde je možno zobrazovat aktuální akční nabídky, slevy, či jiné prodejní informace. Do prodejny řeznictví také doporučujeme zakoupit etiketovací váhu, skener čárových kódů a také stále zákazníky




oblíbenější bankovní terminál.



Pokud chcete své zákazníky, ale i kolemjdoucí nalákat na akční nabídky vaší provozovny, není nic jednoduššího, než si do výlohy pořídit reklamní displej. V dnešní době se toto moderní řešení stále více objevuje. Je to dáno tím, že pohyblivé obrázky reklamních kampaní více zaujmou potencionální zákazníky a také jim předají mnohem více informací během krátké chvíle. Také toto řešení je možné zařídit přes naši společnost.



V neposlední řadě doporučujeme k váhopokladnám připojit mobilní aplikaci WEBTRŽBY, díky které majitel provozovny uvidí na svém chytrém telefonu aktuální prodeje, tržby a statistiky jednotlivých pokladen.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page