top of page
Vyhledat

Inovace pokladního systému v ZOO Dvorec

Byli jste už někdy v ZOO? Určitě ano, mnoho exotických zvířat, dětský smích a vůně nejrůznějších dobrot. Také v ZOO Dvorec můžete zažít nezapomenutelné zážitky se svými blízkými. Do této zoologické zahrady jsme již po druhé dodali pokladní systém. Nyní do nově otevřeného restauračního provozu. Neváhejte a navštivte tuto malebnou ZOO, kterou naleznete nedaleko Českých Budějovic. Mají otevřeno již od 1.4.2022!



Jaký pokladní systém jsme dodali?

Pro restaurační provoz je nejvhodnější dotyková pokladna s českým pokladním softwarem CONTO. Díky tomu, že jsou kabely pokladny skryty v noze monitoru vypadá pokladna velmi elegantně a designově velmi vydařeně. K této pokladně jsme připojili náš autorský informační a skladový sw OBCHODNÍK. Dále náš technik k pokladně připojil bankovní terminál, pokladní zásuvku a skener čárových kódů.



Jak využít SW Obchodník v restauračním provozu?

Nejen, že tento software komunikuje s pokladnou, takže můžete položky v pokladně díky tomuto sw jednoduše měnit, přeceňovat a upravovat mimo pokladnu. Tedy v zázemí provozovny. Ale můžete hlavně kontrolovat hospodaření společnosti. V restauračním provozu je velmi složité vést skladovou evidenci. Rohlík + párek + kečup - tomu se u nás v Obchodníkovi říká receptura (kusovník). A díky těmto recepturám se ze skladu odečte přesně tolik daného zboží, kolik je prodáno. Nevzniká tak na skladě chaos a nesrovnalosti. Evidence je přesná a přehledná. A díky tomu může restaurační provoz dokonale fungovat.



Na co v restauraci snímač čárových kódů?

Je to jednoduché, skener čárových kódů se využije na předbalené zboží. Hlavně v provozech jaké bývají v ZOO. Mnoho druhů baleného pití, cukrovinky pro děti, chipsy a tyčinky. Ale také suvenýry, magnetky a dárkové předměty. To vše se díky čárovým kódům bude prodávat rychleji. Pro tisk cenovek a etiket lze jednoduše využít náš SW Obchodník.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page