top of page
Vyhledat

Objevte novou bezobalovou prodejnu v Beskydech

V obci Horní Bečva byla otevřena nová bezobalová prodejna ALMARA. Bezobalový obchůdek a kavárnu provozuje nezisková organizace DušaZemě zaměstnávající osoby se zdravotním omezením a orientující se na ochranu beskydské krajiny a přírody.



Do této prodejny jsme dodali pokladní systém tvořen z repasovaná dotykové pokladny NCR P1230 s novým pokladním softwarem CONTO STASNDARD a tiskárnou účtenek EPSON TM-T20II. Práce s tímto pokladním softwarem je velmi intuitivní a jednoduchá. Také navádění položek do pokladny a úprava daných položek je velmi rychlá.



Jelikož se jedná o bezobalový obchod a zboží si tak zákazníci kupují na váhu, dodali jsme také váhu CAS ER PLUS. Pro usnadnění práce je tato váha propojena s pokladnou dle WELMEC a přímo s ní komunikuje. Pokud se tedy zváží zboží na váze, automaticky se váha přepíše do pokladny.


Pro ještě příjemnější prodej je pokladna také propojena s bankovním terminálem FiskalPRO. Pokladna s tímto terminálem taktéž napřímo komunikuje a pokladní tak nemusí částku k placení opakovaně přepisovat na bankovní terminál.

Naše společnost dodává již řadu let bankovní terminály od společnosti FiskalPRO. Jejich výhodu je to, že zákazník nemusí měnit banku u které má svůj účet. Tento terminál není závislý na žádné bance. Při vyřizování tohoto terminálu sám zákazník zadá číslo účtu, na který se peníze zaplacené bezhotovostně budou posílat. Další výhodou je, že tento terminál instaluje náš technik a není zapotřebí objednávat technika dané banky.


Tabulka poplatků bankovního terminálu FiskalPRO:


Pokud byste měli zájem o nezávaznou nabídku i pro Váš obchod, neváhejte nás kontaktovat.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page